Trainen met fit55up.nl tijdens corona in Rotterdam

fit55up.nl Rotterdam

Vandaag, 7 november 2020, was de eerste zaterdag van de maand dus tijd voor de maandelijkse, zoals altijd gratis, training van FIT55up.nl in Rotterdam.

Na de persconferentie van Rutte afgelopen dinsdag en contact met het RIVM bleek gelukkig dat de training voor deze fitte senioren onder bepaalde voorwaarden kon doorgaan. 

De groepjes mochten uit maximaal 2 personen bestaan. De deelnemers moesten, de hele training, onderling anderhalve meter afstand houden en ook tussen ieder groepje moest minimaal 1,5 meter afstand in acht worden genomen en bovendien moest dit door een zichtbare afscheiding goed zijn waar te nemen. Tot slot moest vermenging nog worden voorkomen. We moesten dus best veel. 

Met een verzameling hoedjes en pylonnen (om de 4 meter) is dit helemaal gelukt! 15 minuten eerder dan normaal waren Hans en ik aanwezig op de trainingslocatie in Nesselande. En met wat gepuzzel hebben we, onder een strakblauwe hemel, een leuke, afwisselende en effectieve training gegeven. Het hele lichaam werd weer getraind met krachtoefeningen terwijl de conditie werd uitgebreid met een rondje powerwalking. En dit allemaal onder een lekker zonnetje.  Na afloop verlieten de deelnemers in groepjes van twee na elkaar de trainingslocatie. De hele training werd zo van het begin tot het einde, coronaproof afgewerkt.  Tot 5 december!

 

FIT55UP.nl Rotterdam Nesselande

Meer informatie

Leave a Comment